Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

16º Premio Nacional de Cerámica “Ciutat de Castelló”

L’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló posen en marxa la setzena edició del Premi Nacional de Ceràmica ‘Ciutat de Castelló’. Un certamen ja plenament consolidat en què poden participar, tant de forma individual com col·lectiva, persones espanyoles o estrangeres residents a Espanya, llevat que hagin estat premiades a les dues últimes edicions d’aquest premi. Cada participant o col·lectiu podrà presentar un màxim de 2 obres podent una mateixa obra constar duna o més peces.

Les obres presentades, totes de nova creació, hauran de ser originals i inèdites. No s’admetran, per tant, obres seleccionades o exposades a altres concursos, ni obres seleccionades a altres edicions d’aquest concurs. Les dimensions de les obres no podran excedir de 200 centímetres ni ser inferiors a 35 centímetres al costat més llarg, amb un màxim de pes de 40 kg. i hauran d’estar realitzades en argila cuita amb o sense esmalt, a temperatura superior a 960º admetent-se la combinació amb materials no ceràmics sempre que aquests siguin de suport i l’obra mantingui com a material central i protagonista la ceràmica, no admetent-se treballs realitzats només per procediments no ceràmics ni qualsevol tipus de producció comercial o industrial.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 de setembre de 2022 inclòs. La decisió del jurat es farà pública el proper mes de novembre i el lliurament del premi se celebrarà a Cevisama 2023 i l’obra guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 4.000 euros.

+ info: www.atece.org/ciutat-cs

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top