Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

3a edició de Crafts NOW

La 3a edició de la jornada Crafts NOW mostra l’evolució de l’ofici artesà i el seu paper en el món del disseny i la producció industrial

  

  • El proper dijous 11 de novembre tindrà lloc al Centre d’Artesania Catalunya la tercera edició de “Crafts NOW. Jornada al voltant de l’artesania i la innovació”, iniciativa que s’emmarca en el Programa #Talent_jove 2019 – 2022 que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, i que comissaria l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD).
  • La jornada se centrarà en donar a conèixer l’evolució del perfil de l’artesà/na i la intervenció de les tècniques artesanes dins el món del disseny i la producció industrial, i comptarà amb tres ponències, una taula rodona i  una exposició efímera.
  • Aquesta edició torna al format presencial i alhora es podrà seguir per streaming a través de les webs del CCAM i l’A-FAD i les seves xarxes socials, i hi participen el dissenyador industrial  i director creatiu de Pott Project, Luis Eslava, el dissenyador industrial especialitzat en calçat i nous materials Marcelo de Medeiros, i l’artista i dissenyadora tèxtil Clara Sullà, de Sullà Studio.

Aquesta edició es torna a celebrar en format presencial amb limitació d’aforament i també es podrà seguir per streaming a través de la web del CCAM i de l’A-FAD així com per els canals d’instagram live de @artesaniacat i @afad_associacio.

Centre d’Artesania Catalunya
C/ Banys Nous, 11
08002 Barcelona
Tel: 93 467 46 60

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top