Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

43a MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINAR D’ART CONTEMPORANI

Termini d’inscripcions 15 de febrer de 2023

 

El CIRCUIT ARTÍSTIC Gestora cultural obre CONVOCATÒRIA per participar a la “43a MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINAR D’ART CONTEMPORANI” que se celebra en col·laboració amb la Diputació de Barcelona al Castell de Montesquiu, La cabana, en les següents disciplines: pintura, escultura, fotografia, art digital, gravat, dibuix, collage, instal·lació, performance i happening.

La “43a Mostra Internacional i Multidisciplinària d’Art Contemporani” vol reflectir a cada edició un eix transversal entre disciplines i el moviment cultural artístic que es desenvolupa any rere any, per artistes de tot el món. Reflexiona sobre l’exploració i la formulació de cada artista en la seva visió de l’art dins de les tendències creatives, i les obres seleccionades, s’exposen en entorns singulars col·laboradors com la Diputació de Barcelona, ​​Castell de Montesquiu, La cabana, on es duen a terme exposicions i actuacions d’art de rellevant importància i continuada; dinàmica que coincideix amb l’objectiu del Circuit Artístic com a gestora cultural.

Per inscriure’t i sol·licitar les Bases de participació és imprescindible indicar les dades següents al correu: exponercircuit@hotmail.com

. Nom i cognoms
. Link web o bloc
. CV artístic
. Mòbil de contacte
. Nom de la convocatòria “Mostra Internacional”

Circuit Artístic Gestora Cultural
Ctra. de Folgueroles, km. 4,5, La Novíssima
08506 Vic – Calldetenes (Barcelona)
T. +034 68682967

+ info: www.circuitartistic.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top