Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

48è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica

Del 30 de setembre al 4 d’octubre de 2018 se celebrarà el 48è Congrés de l’Acadèmia internacional de la Ceràmica a Yingge District, un dels barris de New Taipei City.

Aquest esdeveniment biennal està concebut com un espai de trobada, d’estudi y de debat entre els membres de l’Acadèmia. El tema d’aquest Congrés es «Nova Orientalia: Funcionalitat, Espiritualitat, Diversitat» que representa una invitació a replantejar la relació de cadascuna de les tradicions ceràmiques de l’Extrem Orient.

El Congrés es desenvoluparà en una ciutat dedicada al treball de la ceràmica des de principis del segle XIX, en una zona geogràfica coneguda per la seva riquesa de ceràmica d’alta qualitat. El Congrés serà organitzat pel New Taipei City  y el Yingge Ceramics Museum i donarà lloc a diversos esdeveniments culturals: conferències, debats i dues exposicions.

Cartell Congrés

En aquesta 48a edició del Congrés de l’AIC, hi participaran nou socis de l’ACC : Joan Serra, Mia Llauder, Montserrat Altet, Isabel Barba Formosa, Eulàlia Oliver, Jordi Marcet, Rosa Vila-Abadal, Oriol Calvo i Mercè Tiana.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top