Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

4a Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

Entre el 23 d’octubre i 1 de novembre 

 

La 4a Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, se celebrarà aquesta tardor, durant els mesos d’octubre i novembre, en format digital, amb una programació de 16 peces audiovisuals dedicades al món de l’artesania. Totes les peces es podran veure a través de la plataforma de cinema FILMIN, del 23 d’octubre a l’1 de novembre i enguany, com a gran novetat, al canal de televisió Fibracat.tv, cada dilluns des del 5 de desembre fins al 20 de març

La 4a Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania vol ser el punt de trobada entre dos sectors creatius i productius, l’artesanal i l’audiovisual, per generar sinergies, amb la finalitat d’impulsar la creació de productes audiovisuals de qualitat, basats en processos creatius artesanals i on el protagonista és l’artesà i artesana i la seva obra. Tot plegat per projectar, impulsar i donar a conèixer el món de l’artesania en diversos formats audiovisuals. Aquesta mostra, amb vocació internacional, és l’única d’aquestes característiques que se celebra a Catalunya i arreu de l’estat espanyol.

La quarta edició aposta per la diversitat i la riquesa creativa del món artesanal, per peces que relaten i documenten en diversos formats històries contemporànies sobre creadors i creadores, entitats i artesans i artesanes de diversos oficis. Peces que mostren el compromís del sector amb la sostenibilitat i el feminisme, que documenten projectes sobre la fusió entre la innovació tecnològica i l’artesania; o audiovisuals que expliquen l’arrelament al territori dels oficis artesanals.

Aquesta edició recull una selecció de 15 peces audiovisuals: 13 curtmetratges documentals, 1 videocreació  i 1 curtmetratge de ficció. Produccions nacionals i internacionals amb l’artesania com a principal protagonista. Enguany es programen fins a 6 peces inèdites, 10 produccions catalanes, 3 espanyoles i 2 internacionals (Georgia i Corea del Sud).

El dissabte, 22 d’octubreArtesania Catalunya amb el suport del Museu del Disseny de Barcelona organitzarà la gala inaugural de la Mostra, que comptarà amb la presència de totes les persones que han participat d’aquesta edició.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top