Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

50° Mostra della Ceramica Artigianale di Cutrofiano

del 7 al 20 d’agost

 

Programada del 7 al 20 d’agost, l’exposició itinerant arriba enguany a la important fita del seu cinquantè aniversari, que cada any ret homenatge a l’art mil·lenari de donar forma a la ceràmica i la terracota, decorant-la, una història centenària que és un caràcter distintiu i únic. senyal de tradició cultural de la ciutat de Cutrofiano (Itàlia).

Al llarg dels anys, la Mostra del Mercat de la Ceràmica ha il·luminat tota la ciutat, començant pel Museu de la Ceràmica, recorrent el centre històric, amb una exposició itinerant. Catorze dies íntegrament dedicats a la ceràmica de qualitat, a través de la implicació d’artesans, artistes i experts, per donar a conèixer la importància d’aquest material i l’excel·lència nacional amb productes “únics” i exclusius, fruit de la professionalitat artesanal i artística, així com de amor i cura en donar forma i ànima a la ceràmica.

Per sol·licitar la participació, podeu omplir el formulari de sol·licitud i enviar-lo al correu electrònic: eventi@moodcomunicazione.net.

La data límit per inscriure’s a l’exposició és el dijous 21 de juliol de 2022.

Formulari de sol·licitud

AiCC. Associazione Italiana Città della Ceramica
Piazza del Popolo 31
48018 FAENZA – RA
eventi@moodcomunicazione.net
0835 543700 | cell. 320 6109475

+ infowww.comune.cutrofiano.le.it

www.mostraceramicaartigianale.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top