Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

5a Hola Ceràmica!

Edició digital i presencial, els dies 15 i 16 de Maig,

Hola Ceràmica! és una activitat de dinamització de la ceràmica que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics, per així donar a conèixer a un públic ampli. A causa de les restriccions de la pandèmia ocasionada pel coronavirus, l’edició 2021 serà híbrida “en línia i presencial” amb un seguit d’accions basades en la difusió de vídeos i fotos de la nostra ceràmica, a més d’un diàleg sobre la situació actual i futura de el sector. Les accions presencials seran com les que ja es feien en l’època pre-pandèmia: tallers oberts, visites guiades a museus, exposicions, tallers pràctics…

Us animen a participar en el projecte, en aquest cas:

ACCIONS EN LÍNIA:

Acció A – Cerca: Envieu-vídeos de les vostres activitats, tallers, museus, etc., si pot ser de menys de cinc minuts de durada.
Data límit de recepció de missatges: dilluns 10 de maig.
Els vídeos s’enviaran via WeTransfer (www.wetransfer.com) a l’adreça: difusión@ciudades-ceramica.es
Els vídeos rebuts seran emesos pel nostre canal de YouTube durant els dies 15 i 16 de maig, data a partir de la qual quedaran fixos a disposició del públic. En tots els vídeos es podrà fer servir qualsevol de les llengües oficials de l’estat espanyol.

Premi: En aquesta modalitat s’institueix un premi consistent en un val per compra de materials ceràmics per un valor de 300 Euros per a la fotografia amb major difusió a les xarxes socials, patrocinat per l’empresa de subministraments ceràmics ANPER.

Acció B – FOTOGRAFIES: Durant els dies 15 i 16 de maig compartiu les vostres fotografies al nostre perfil d’Instagram i utilitzeu el hastag #holaceramica. Poden ser fotografies de les vostres peces de ceràmica, de la ceràmica dels vostres museus, de les peces que teniu a casa, d’activitats relacionades amb la ceràmica, etc.

Acció C – DIÀLEG CERÀMICA POST-COVID: Anem a dur a terme en directe un diàleg entre representants de diferents sectors vinculats a la ceràmica (ceramistes, administració, comunicadors, …) per tal de debatre quina és la situació de la ceràmica a Espanya després del dur cop de la pandèmia, un cop ja es comença a veure la sortida del túnel.
Data i hora: dissabte 15 de maig a les 12.00h. Plataforma Zoom i gravació posteriorment accessible a través del nostre canal de YouTube. L’enllaç de zoom per accedir serà el següent: https://us02web.zoom.us/j/88094289940

Organització: Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica – AeCC
aecc@ciudades-ceramica.es  /  Tels. 937.972.732 – 626.246.109

Patrocinadors: SIO-2, ANPER, ISUNI i Infocerámica.

+ infowww.ciudades-ceramica.es

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top