Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

61è Premi Faenza Talks

Conferències sobre ceràmica contemporània

Claudia Casali es reuneix en directe amb Safia Hijos, Paolo Porelli, Stephanie Marie Roos, Roy i Erez Maayan. Dijous 14 de gener a les 16h a la seva pàgina Facebook i Youtube.  

El “61è Premi Faenza Talks” començarà des del 14 de gener, tots els dijous, fins el 18 de març de 2021 (16:00 h): una sèrie de presentacions -en viu en els seus canals de Facebook i Youtube- dels artistes seleccionats en el Concurs Internacional de Ceràmica d’Art Contemporani – Premi Faenza.

Una oportunitat ineludible per conèixer els principals temes artístics contemporanis aplicats a l’escultura ceràmica i entrar en contacte directe amb més de cinquanta artistes de tot el món. Alguns membres de jurat (Judith Schwartz, professora de la Universitat de Nova York; Irene Biolchini, curadora convidada d’MIC, Claudia Casali, directora de l’MIC Faenza; Ranti Tjan, director de l’EKWC, Alberto Salvadori, director de l’ICA Milà) seran els moderadors de l’debat. El públic, al xat, podrà fer preguntes i satisfer qualsevol curiositat.

A continuació us deixem l’enllaç directe a Youtube:

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top