Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

62 Mostra della Ceramica Castellamonte

La 62a edició de l’Exposició de Ceràmica de Castellamonte està dedicada a la ciutat de Faenza, als amics de Faenza ia tota la regió d’Emília-Romanya, afectada per la recent inundació devastadora i tràgica.

Grans i mitjanes obres creades per artistes de Castellamonte, Faenza, la “Badia de la Ceràmica” (Savona, Albissola Marina, Albisola Superiore i Celle Ligure), Lucca, Roma, Montelupo Fiorentino i França s’exhibeixen a l’espai evocador de la Rotonda Antonelliana .

Entre els arcs del Palau Antonelli hi ha les famoses estufes de Castellamonte, tant tradicionals com contemporànies d’exquisida mà d’obra.

Al Palau de Botton, un homenatge especial a Angelo Pusterla, així com obres seleccionades per al concurs internacional “Ceràmica enamorada 2023” i exposicions de l’artista de Faenza Mirco Denicolò i els estudiants de l’Escola Estatal d’Art “Felice Faccio”; i de nou, un homenatge al Marroc i la seva esplèndida i brillant ceràmica i una instal·lació dedicada a la ciutat de Matera.

El Centre de Congressos Martinetti acollirà “Sound Ceramics” – xiulets de terracota de tot el món recollits pel gran ceramista Mario Giani, conegut per tots com Clizia – i l’exposició CNA “Ceràmica i joieria de disseny”.

També hi ha molts punts d’exposició privats: l’històric Horno Pagliero, el Cantiere delle Arti, la Casa de la Música i les companyies i els tallers dels ceramistes de Castellamonte.

Información de contacto

Piazza Marconi, Castellamonte

Torino (Itàlia)

+info: Tel:. +39 012 4518 7216

e.castellamonte.to.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top