Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

62 Premi Faenza 2023

El Concurs Internacional Premi Faenza és un dels concursos més importants del món al camp de l’art ceràmic contemporani. Establert per primera vegada el 1938 com un esdeveniment nacional, es va estendre a l’esfera internacional el 1963.

Celebrat anualment, excepte als anys de la Segona Guerra Mundial, es converti en biennal des del 1989 i ha vist la participació de milers d’artistes italians i estrangers durant les seves seixanta edicions.

Al Directori d’artistes i obres es pot consultar directament tota la informació relativa a les darreres quinze edicions del certamen des de 1989: els artistes que han competit pel Premi Faenza, els països de procedència, les obres seleccionades i les seves imatges, les tècniques i materials utilitzats, els premis atorgats i els guanyadors. Les diverses tecles de cerca us permeten navegar a través de les edicions, els artistes participants, les obres presentades, a partir de cerques separades per artista o obra. En un futur proper, el repertori s’enriquirà amb dades relatives a les edicions anteriors al 1989.

Termini d’inscripció: fins al 12 de desembre de 2022.

Contacte Concurs: Monica Gori
tel: +39 0546 69 73 22
Email: concorso@micfaenza.org

Inscripcionshttps://premiofaenza.micfaenza.org/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top