Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

9a Edició de la Fira de l’Olla a Breda 2020

Ja tenim en marxa la 9a edició de la Fira de l’Olla, que celebrarem a Breda els dies 10 i 11 d’octubre, per promocionar la indústria i la comercialització de la terrissa i la ceràmica.

La Fira s’ubica en el nucli històric del municipi, afavorint amb la distribució dels estants que els visitants coneguin tant el patrimoni del municipi com el centre cultural i d’informació turística els forns, ubicat en un antic obrador de terrissa i amb una mostra de peces i eines de terrissa i ceràmica.

Hi poden participar:

–       Terrissaires i ceramistes

–       Comerciants de Breda membres de la UBIC (Unió de Botiguers i comerciants)

Els estands per a ceramistes, terrissaires i comerciants del municipi els facilita l’Ajuntament, juntament amb dues cadires, una taula i dos prestatges. Es facilitarà un punt de connexió a la xarxa elèctrica per a cadascun dels estands.

L’Ajuntament contractarà serveis de vigilància privada nocturna pel recinte firal des de la nit anterior a l’inici de l’activitat fins al matí de l’últim dia.

Per si us animeu a participar-hi us adjuntem la butlleta d’inscripció i l’alta de creditor, que no caldrà fer-nos arribar si s’ha participat en anteriors edicions i no s’ha canviat el número de compte.

Butlleta inscripcio Fira Olla Breda

ALTA CREDITOR

Si voleu veure imatges de les anteriors edicions podeu consultar:

https://ca-es.facebook.com/FiraOllaBreda/

Per remetre’ns consultes i/o documentació us agrairem que us dirigiu a l’adreça firadelolla@breda.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top