Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

INSTANT

Intervenció d’una sèrie de tres peces ceràmiques efímeres amb material orgànic originat directament de la terra del Parc Natural de la Serra de Collserola, a càrrec de Miguel Mestre.

A partir d’una documentació fotogràfica i audiovisual, el ceramista ha pogut enregistrar aquests moments de la transformació matèrica del moment.

Miguel Mestre va estudiar la carrera de Belles Arts. Va ser l’època en que va descobrir la tècnica de l’Adobe i amb ella el món de la terra, de la ceràmica. Això el va portar a fer un Grau Superior en ceràmica a l’Escola d’Art de la Industrial de Barcelona i a fer un curs de sis mesos en l’escola de Ceràmica de la Bisbal de l’Empordà. El seu objectiu és continuar aprenent sobre les tècniques primigènies de la nostra naturalesa.

“Aquest projecte es basa en el tractament de la terra com a material ceràmic sense coure. De manera que aquest procés no trenca amb el cicle de l’espai d’on prové. Mitjançant l’observació, la meditació i l’actitud, faig un símbol de gratitud, per viure la ceràmica com un estat mental i físic”.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top