Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

QUÈ FEM

Promovem la difusió de la ceràmica a través dels següents mitjans:

· Informació especialitzada sobre exposicions, fires, cursos, concursos… mitjançant un butlletí mensual , la newsletter, el web de l’ACC, les xarxes socials i la secretaria per a qualsevol altra consulta.

· Fires col·lectives. L’associat té la possibilitat de participar en les fires que l’ACC.

· Exposicions col·lectives. Possibilitat d’exposar en mostres col·lectives que es realitzen tant a la sala d’exposicions de l’associació com en altres espais.

· Exposicions i intercanvis amb altres països, amb les que conèixer les expressions d’altres països i per que coneguin les nostres.

· Carnet de soci amb el que gaudir de diversos descomptes en material ceràmic, museus i altres avantatges.

· Seu Social de l’ACC. Espai obert al públic en el centre de Barcelona a disposició dels seus socis i de totes les persones interessades en la ceràmica.

· Biblioteca especialitzada en el món ceràmic i amb un fons actualitzat.

· Llibreria de ceràmica amb les novetats editorials internacionals més rellevants i possibilitat per als socis d‘adquirir llibres especialitzats amb un 15% de descompte.

· Sala d’exposicions de l’ ACCEspai dedicat a exposicions temporals tant d’associats com d’altres ceramistes, que busca donar visibilitat al valor artístic de la ceràmica.

· Activitats divulgatives sobre noves tècniques, eines, disseny i noves capacitacions per al professional així com conferències i taules rodones.

· Terrart. Publicació semestral posicionada com un dels referents :nacionals de la ceràmica contemporània. La revista està editada pels propis associats i va destinada al públic en general interessat en la ceràmica.

· Butlletí Exprés. És l’eina de comunicació interna dels associats, on es posen de relleu els actes importants del mes: fires, notícies del sector, relacions amb l’administració,… i tot allò que pot interessar a l’associat. Els socis que ho demanin hi poden participar i incloure anuncis en el taulell.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top