Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Amanda Wood

Amanda Wood (EUA, nascuda el 1972), amb la seva escultura botànica construïda a mà, convida l’espectador a un espai vibratori reconfortant i meditatiu amb formes surrealistes, inspirades en la botànica. Aquestes formes botàniques, afegides a la seva escultura figurativa, són ara el tema principal del darrer treball. Conviden a entrar en un món de fantasia, poder, amor i llum.

Nascuda a Nova Jersey, Estats Units, als 9 mesos d’edat, va començar a viatjar per tot el món amb la seva família, vivint a països com l’Iran, Trinitat, Dubai, Singapur i Aràbia Saudita. Experimentar aquestes diferents cultures des d’una edat tan primerenca, va despertar una profunda estima per la comunicació bàsica i els elements de disseny que trien les diverses cultures pr expresar-se.

Aquest vídeo mostra el procés de creació de l’obra “Germanes, encara juntes a les arrels”. Un retorn al surrealisme clàssic, on va sorgir una forma d’expressió intuitiva coneguda com biomorfisme, en la qual els elements d’una obra d’art es formen amb patrons, formes biològiques i formes naturals.

Veure vídeo

+ info: www.amandarobinwood.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top