Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Argillà Argentona obre el termini per a nous participants

ARGILLÀ ARGENTONA 2022. FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.  1, 2 i 3 de juliol

Fins el 31 de març obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2022 – Fira Internacional de Ceràmica.

Els nous participants seleccionats a participar-hi també passaran a formar part de la Fira Virtual Argillà Argentona des de la web www.argilla.cat on cada ceramista pot oferir els seus productes de forma permanent. Un cop acceptada la sol·licitud el participant rebrà informació dels textos i la documentació gràfica necessària per a la web.

El Museu del Càntir va estrenar el 2020 Argillà Argentona – Fira Virtual de Ceràmica, un espai on es desenvolupen, en línia, gran part de les activitats de la fira presencial que celebrem anualment pels carrers d’Argentona.

Al lloc web: www.argilla.cat, s’hi troben representats gran nombre dels expositors que assisteixen anualment a la fira, amb la seva oferta ceràmica, així com vídeos on es mostren diferents aspectes de l’ofici de ceramista filmats expressament per a l’ocasió, com una cuita amb la tècnica del rakú, o demostracions de terrissa tradicional a càrrec del terrisser Josep Matés,  una visita virtual al museu i d’altres activitats que any darrere any hi anirem afegint.

Els preus de la fira són els mateixos de la última edició (que es van reduir considerablement):

  • parada de 3 x 2 m =     100 Euros + 17 € (taxa municipal)
  • parada de 6 x 2 m =     200 Euros + 34 € (taxa municipal)

Procediment d’inscripció i pagament:
Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d’adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d’inscripció mitjançant el següent link (clica aquest link)

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top