Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ARGILA, XXVIIª FIRA DE LA TERRISSA I LA CERAMICA DE LA GALERA 2022 la tradició!

Després de dos anys sense celebrar la Fira de la Terrissa a causa de la pandèmia del Coronavirus, la Galera enguany tornarà a portar a terme aquest esdeveniment, del 29 d’abril a l’1 de maig. Tot i que encara una mica supeditada a aquesta pandèmia i la seva evolució, ja que, per exemple, no hi haurà l’espai preeminent dedicat a un país estranger. Sí que hi haurà l’espai preeminent (la Plaça del Mercat) ocupat per una comunitat autònoma, com és habitual, que en aquest edició serà: Castella-Lleó. Podrem conèixer de primera mà les tècniques i característiques de la terrissa d’aquesta comunitat.

Ens retrobarem en terrissers i ceramistes d’arreu de Catalunya, l’Estat espanyol i altres indrets, que ja anirem anunciant. La Fira estarà situada, entre els carrers Major i Sant Llorenç, plaça del Mercat, plaça d’Espanya, Centre i Travessia del FornL’entrada a la Fira serà gratuïta, com sempre, i, hi haurà tot un programa d’activitats al seu voltant que estem acabant de concretar.

El 29 d’abril, tindrà lloc lacte oficial d’inauguració de la Fira. L’horari serà: de 10’00 a 14’00 hores i de 16’00 a 21’30 hores

Podeu veure més avall el formulari i les bases d’inscripció.

Bases Argila, Fira de la Terrissa i Ceramica de la Galera 2022

Formulari per a nous participants

Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”
Comissió organitzadora de la fira de la terrissa i ceràmica
C/. Sant Llorenç, nº. 36, 2º
43515 La Galera (Tarragona)
Telèfon: 647 558 061 Sta. Jessica (Secretària)
locadub@hotmail.es

+ infowww.firadelaterrissa.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top