Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ARGILLÀ ARGENTONA 2019 – FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA

Oberta la convocatòria per a la Fira Argillà Argentona 2019

5, 6 i 7 DE JULIOL DE 2019

DATA LÍMIT DE SOL·LICITUDS: 31 DE MARÇ

El poble d’Argentona, a prop de Barcelona, ​​organitzarà ARGILLÀ ARGENTONA – FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA els propers 5, 6 i 7 de juliol. La fira està vinculada amb les d’Aubagne (França) i Faenza (Itàlia). Els participants seleccionats en aquestes mostres tenen prioritat per ser admesos a Argillà Argentona.

ARGILLA ARGENTONA és una fira mercat a l’aire lliure de ceràmica tradicional, funcional i artística, amb una llarga tradició. És una de les fires de ceràmica més importants del país, visitada per unes 30.000 persones provinents sobretot de Barcelona i resta de ​​Catalunya. S’organitzen moltes activitats culturals: exposicions de ceràmica contemporània, tallers de ceràmica, coccions de rakú, demostracions de l’ofici de terrisser, etc. En l’edició de 2019, el país convidat és Portugal. Podeu trobar més informació de la fira al nostre web.

Dates: 5, 6 i 7 de juliol de 2019.
Horari d’obertura: de 10 a 22 hores (amb pausa entre les 2 i les 5 de la tarda).

Tots els participants compten amb un gran para-sol, una reixa per a penjar peces i una taula de 2,5 x 1 m (aproximadament), segons la demanda de cada participant en el formulari de sol·licitud. Alternativament, pot portar la seva pròpia carpa o estructura.

Sobre l’allotjament, els participants han de resoldre aquest problema per compte, encara que existeix la possibilitat de allotjar-se a un preu econòmic en cases particulars (allotjament i esmorzar) o gratis en la zona d’acampada.

Les quotes d’inscripció són:
– 3m x 2m 100,00 € (serveis fira) + 17,03 € (impostos).
– 6m x 2m 200.00 € (serveis fira) + 34.05 € (impostos).

La data límit d’inscripció és el 31 de març. Podeu fer la vostra sol·licitud directament aquí

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top