Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Arrenca l’Argillà Argentona 2018. (6, 7 i 8 de juliol)

Argillà Argentona, la gran cita de l’art i la cultura del fang,  des d’avui i fins diumenge.

La Fira Internacional de Ceràmica d’Argentona se celebra aquest cap de setmana del 6 al 8 de juliol, consolidant el seu model de fira de referència del sector al sud d’Europa. Tres dies intensos amb artesans de la ceràmica d’arreu del món, exposicions de qualitat i activitats lúdiques i festives per a tots els públics.

El càntir d’aquesta edició de l’Argillà Argentona és un disseny original dels arquitectes Joan Cruanyes i Carles Bassó, amb la col·laboració de Pol Cruanyes, que li han posat el suggerent nom de ‘càntirnplora’. Es tracta d’un càntir modern amb una forma que recorda a les tradicionals cantimplores, de forma plana i rodona. Per primer cop es podrà comprar en dues versions diferents, una de color negre i l’altre vermella. Com ja es va fer l’any passat, el càntir anirà numerat individualment i se’n farà una tirada limitada a 3.000 exemplars, fet que manté l’exclusivitat del disseny.

El càntir de l’any es posarà a la venda del 6 al 8 de juliol a la parada oficial a la plaça de l’Església. Després, es podrà comprar, fins exhaurir existències, al Museu del Càntir d’Argentona.

 

       

       

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top