Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Art i Chanoyu” Reflejos de la Ceremonia del té Japonesa

Exposició del 2 al 22 de noviembre

 

Chanoyu, 茶の湯, la Cerimònia japonesa del te, que traduït significa “aigua calenta per al te” és una disciplina espiritual i artística que representa el súmmum de la cultura nipona.
L’ús de diversos objectes per dur a terme el ritual del te expressa l’esperit de saviesa ancestral i és part essencial de la pràctica. Des dels seus orígens és un canal idoni per a la conjunció de les expressions artístiques més delicades.

Les artistes Eli Moretó Alvarado, Marta Caolina, María Eugenia Manrique, Camil·la Pérez Salvà, Encarna Soler Peris i Guillermo Rizzotto, practicant i pedagog de la Cerimònia de te japonesa, posen el context a l’exposició col·lectiva Art i Chanoyu, Reflejos de la ceremonia de té japonesa, conformada per peces en ceràmica i en tinta i te sobre paper, creades a partir del que la cerimònia del te els ha inspirat, paral·lelament a una Conferència sobre la simbologia dels objectes usats tradicionalment en aquesta disciplina, i diverses Cerimònies de te, utilitzant bellíssimes peces essencials. El Chanoyu, vist per ulls d’occident.

Horari| Lunes a sábado 16:00-20:00 h

Espai Ronda Barcelona
C/ Consell de cent, 382, local, 08900 Barcelona

Tél | 671 246 167

+info www.rondabarcelona.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top