Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ART TOYS O EL DISSENY DE JOGUINES DE COL·LECCIÓ

Del 7 de març al 23 d’abril

 

Els art toys neixen de la fusió entre una joguina tradicional i l’art contemporani. Són dissenyats per artistes independents i se’n fabriquen en unitats limitades utilitzant materials poc freqüents en joguines convencionals, com ara el vinil, la resina, la ceràmica, la fusta o el metall, entre d’altres.

Els art toys es dissenyen per ser exhibits i admirats, i no per jugar amb ells. El procés de creació, que pot ser tradicional o amb tecnologia 3D, sempre és artesà gràcies a la intervenció de la mà de l’artista. Cada peça té un estil artístic únic, el qual es pot basar tant en personatges de la cultura popular com en dissenys originals amb un discurs particular o en referències a obres d’art existents.

La qualitat i l’exclusivitat d’aquest tipus de joguines fan que els col·leccionistes d’arreu del món els considerin objectes de gran valor. En definitiva, els art toys són un passatemps interessant i gratificador per a aquells que gaudeixen de col·leccionar i exhibir objectes únics i irrepetibles.

Inauguració: 7 de març

Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 20h. Diumenges i festius de 10 a 14h

Artesania Catalunya
Carrer dels Banys Nous, 11
08002 Barcelona
www.ccam.gencat.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top