Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Assemblea General Ordinària de Socis

L’Associació Ceramistes de Catalunya té previst celebrar l’Assemblea General Ordinària de Socis el dissabte 3 d’octubre a les 11 del matí, al local de l’Associació. Aquest acte en un bon principi s’havia de celebrar a finals de maig però va haver de ser posposat a causa de la pandèmia.

Al final de l’assemblea es fara el lliurament de Premis d’Honor de l’ACC que en aquesta edició s’han decidit de la següent manera:

  • Premi de l’ACC al ceramista, en reconeixement als mèrits adquirits al llarg de la seva trajectòria professional, per a Ramon Fort Aragonès, per la seva trajectòria com a ceramista, així com per lasteva tasca docent de molts anys, que és un referent en el món de la ceràmica.
  • Premi Artesania de Catalunya, a Institucions, Entitats, Associacions i altres que treballen en benefici de la ceràmica, per al Patronat Municipal del Museu del Càntir, per l’organització de la fira Argillà Argentona d’àmbit internacional, amb les seves excel·lents activitats, entre les que destaca la mostra de cinema; pel Museu del Càntir, referent a l’Estat espanyol com a museu de ceràmica popular i per la iniciativa de l’exposició Transversalitats, de ceràmica contemporània, així com per l’extraordinària tasca educativa i divulgativa de l’Escola Taller.
  • Premi Revista Terrart a persones, empreses, industrials, distribuïdors i botiguers que donen suport al sector, per a Emili Sempere Ferrándiz, per les seves grans aportacions al món de la ceràmica per molts motius. En primer lloc per la seva tasca d’investigació i la publicació de nombrosos llibres sobre ceràmica, història i ceramologia. En segon lloc per la reconversió de la Publicació de l’ACC en la Revista Terrart, de ceràmica contemporània, coneguda a nivell internacional. En tercer lloc, per concebre la idea original i ser l’impulsor del Congrés de l’AIC Barcelona 2016 que va organitzar l’ACC (entitat de la que tu ets Membre Emèrit); i en quart lloc per ser el creador d’aquests mateixos premis que honoren als que, com ell, estimen incondicionalment la ceràmica.

El premi consisteix en una escultura de la ceramista Roser Oter, que simbolitza la superació del treball realitzat i les metes obtingudes, representat per una escala que condueix al cim.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top