Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

BEQUES DE CREACIÓ ARTÍSTICA FUNDACIÓ NMAC

La Fundació NMAC engega un programa de Residències d’Artistes mantenint així el seu compromís amb la promoció d’artistes plàstics. Aquest programa de residències, subvencionat pel Ministeri de Cultura i Esport, suposarà un estímul per a la cultura de la província, a més d’una oportunitat única per apropar la població local a la pràctica artística contemporània. Així mateix, aquest programa de residències, posarà la Fundació NMAC i la localitat de Vejer de la Frontera en un lloc preferent al panorama artístic actual.

Durant la Residència Fundació NMAC MONTENMEDIO – CONTEMPORÀNIA l’artista serà convidat a residir i treballar a la Dehesa Montenmedio situada a la província de Cadis durant un període de tres mesos.

A l’estada, l’artista becat comptarà amb el suport de l’equip de producció de la Fundació NMAC així com amb l’assessorament tècnic necessari per al desenvolupament correcte del projecte artístic. Igualment, l’equip d’aquesta institució facilitarà la comunicació entre l’artista i un mentor assignat, per assegurar així un diàleg continu al voltant del procés creatiu.

Els artistes interessats a participar a la residència de creació artística Fundació NMAC, hauran d’enviar a l’email correu@fundacionnmac.org els documents següents:

  • Formulari d’inscripció AQUÍ
  • CV
  • Portfolio
  • Projecte de residència proposat

Termini d’inscripció: La convocatòria estarà oberta fins el 31/05/2022.

+ infoDOSSIER MONTENMEDI CONTEMPORÀNIA

o bé al telèfon + 34 956 455 134

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top