Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Binomi arbre-home a les Terres de l’Ebre

Del 6 de setembre al 7 d’octubre de 2018

El dia 6 de setembre, a les 8 de la tarda, s’inaugurà al Museu de la Mar de l’Ebre, a la Ràpita, l’exposició que ganitza l’Ajuntament com a segona part del “Premi d’Escultura Agustí Vizcarro 2017” que el nostre consoci Joan Panisello va guanyar l’any passat.

L’obra guanyadora, “OLIVERA MIL·LENÀRIA, FINCA ARION”, estarà acompanyada d’altres importants escultures que representaran arbres monumentals de les quatre comarques ebrenques. Un altre valor afegit serà una col·lecció de 24 fotos emmarcades fa 10 anys pel Ministerio de Cultura per a l’exposició retrospectiva i itinerant per València, Tortosa i Tarragona. Aquestes fotos ensenyen tots els passos per aconseguir les escultures fetes damunt dels arbres, tècnica inèdita fins al moment. Sens dubte un gran valor afegit a la mostra. La col·lecció BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE ha tingut tal acceptació que el proper mes de desembre s’haurà exposat 52 vegades. Les seues obres es troben en diversos museus, fundacions, universitats, ajuntaments, jardins, col·leccions públiques i privades…Des del maig al desembre d’enguany, tres obres d’aquesta col·lecció, que són propietat de la UNESCO, estan recorrent les 6 parròquies més important del Principat d’Andorra amb altres obres de 40 artistes internacionals, que vàrem participar, fa 10 anys, al primer ART CAMP UNESCO a Andorra.

Aquest any 2018, a banda l’exposició individual que us anunciem avui, Panisello haurà participat també en 13 exposicions col·lectives: Castelló (1), Reus (2), Corbera d’Ebre(1), Andorra (6), Taiwan (Xina) (2), Barcelona (1). També en dues performances a França amb la companyia de Roberto Olivan. Igualment hem rebut fa dos mesos el 28è premi, aquest a la Trajectòria, al poble de Jesús.

+ info: www.panisello.net i www.panisello.net/blog

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top