Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Campanya “L’artesania entra a casa teva”

Davant la situació d’emergència sanitària generada per la COVID_19, Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, ha posat en marxa la Campanya “L’artesania entra a casa teva”

 En l’àmbit divulgatiu, Artesania Catalunya ha creat aquesta campanya on-line i participativa ““L’artesania entra a casa teva” que s’articula a través del seu perfil d’Instagram @artesaniacat. Un espai des d’on es vol fer arribar l’artesania a les cases, on tothom pugui explorar i conèixer el món artesà a través de l’etiqueta #ArtesaniaACasa.

La campanya consta de tres iniciatives: #ArtesaniaEnViu, on artesans catalans mostraran el procés d’elaboració d’una peça creativa i donaran indicacions als usuaris per tal que la puguin materialitzar. #CraftsTours, acció que permetrà conèixer de manera virtual diferents tallers d’artesans. I #SócArtesà #SócArtesana, iniciativa que mostrarà les peces més preuades de diferents creatius catalans.

D’aquesta manera, Artesania Catalunya vol donar a conèixer l’artesania que es fa a Catalunya, així com posar en valor la tasca que duu a terme el sector.

El sector artesà a Catalunya és molt ric qualitativament, un àmbit productiu i creatiu que compta amb més de 8.200 empreses artesans, i que ocupa a gairebé 10.400 persones. També compta amb 48 associacions i gremis, 48 museus i 21 fires monogràfiques d’artesania i 6 esdeveniments artesans.

+ info@artesania.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top