Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Canals de distribució per a vendre productes artesans

#webinarARTESANIA

25 de novembre de 16h a 17h

Artesania Catalunya continua el cicle #webinarARTESANIA, unes sessions d’assessorament en línia adreçades a les empreses artesanes. En el marc del programa Assessora’t, assessorament a mida per a artesans, l’objectiu és dotar als assistents dels coneixements essencials per millorar les vendes de la seva empresa, optimitzant el procés de venda, coneixent els perfils dels clients, els tipus de venda i canals de distribució existents.

El quart #webinarARTESANIA, amb el títol “Canals de distribució per a vendre productes artesans”, tindrà lloc el dimecres 25 de novembre de 16h a 17h, a càrrec de Griselda Prat, consultora i assessora d’empreses de Som-hi Consulting, experta en vendes, expansió i retail. Més de 20 anys de trajectòria professional assessorant empreses i una dilatada experiència enfocada en el creixement de negoci, li permeten dissenyar i executar programes i projectes en l’àmbit del desenvolupament de la consultoria estratègica i de creixement.

En aquest webinar aprofundirem sobre els canals distribució per vendre productes i/o serveis, de les empreses artesanes, un element clau per assolir els objectius estratègics i operatius, per així garantir la sostenibilitat de l’empresa. En aquest últim webinar és farà un recull de tots els webinars anteriors i culminarà enfocat a les vendes en general, però en concret als canals de distribució.

Inscriu-t’hi

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top