Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Canals-Galeria d’Art, pionera en la seva incorporació al món internauta

El dia 12 de desembre de 1997, Canals-Galeria d’art inaugurava la seva pàgina web.

D’això fa vint-i-un anys i va entrar en ciber-espai tot, coincidint amb una exposició de l’artista reconegut internacionalment i nascut a Sant Cugat, en Josep  Grau Garriga.

Aquest esdeveniment va ser presidit per l’Honorable Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya d’aleshores, el Sr. Joan Maria Pujals.

La pàgina web va ser creada pels germans Néstor i Hermes Andreu, que llavors tenien 18 anys, i la varen actualitzar i modernitzar fins l’any 2003.

A partir d’aleshores, el manteniment i la reestructuració del disseny de la web va ser a càrrec de la Zahara González. A partir del 2011 se’n fa càrrec la Marta Aguiló, que modernitza i actualitza la pàgina de forma continuada, amb les últimes tecnologies.

El web actual mostra un disseny adaptat a les necessitats actuals on l’activitat es centra principalment en la galeria i en la biennal d’art. És un disseny atemporal, modern i funcional amb informació sempre actualitzada de les exposicions, aparicions en premsa i altres activitats que es realitzen.

La web de Canals Galeria d’Art està sempre en contínua millora, per tal que sigui un punt internauta d’informació artística d’aquest espai d’art del sud d’Europa.

A banda de la pàgina web, ens podeu trobar amb la majoria de les xarxes socials.

http://www.canals-art.com/index_cat.html

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top