Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Cartell guanyador Argillà Argentona 2022

GEMMA JIMÉNEZ guanya el 42 Concurs de Cartells Argillà Argentona 2022 amb el seu cartell TERRISSA A VESSAR

 

Un cartell molt mediterrani serà el cartell anunciador de la Fira Internacional de Ceràmica – Argillà Argentona d’enguany

GEMMA JIMÉNEZ és la guanyadora d’aquesta edició i el seu cartell és la combinació de les seves dues aficions, la ceràmica i l’aquarel·la. Amb aquest cartell ha volgut mostrar els colors mediterranis, frescos i les formes que ella treballa quan modela el fang. La Gemma té estudis de Belles Arts.

Tal com han expressat els membres del Jurat qualificador, es tracta d’un cartell fresc, honest, on la tècnica de l’aquarel·la li dona un punt de manualitat, d’artesania, és poètic. És un cartell que diu el què ha de dir, comunica bé.

El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells:

  • MARCEL·LÍ, de Xavier Rosales Ico
  • CONCURS ARGENTONA 2022, de Blanca Hernández Baca

El cartell guanyador serà el cartell anunciador i la imatge gràfica de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona dels dies 1, 2 i 3 de juliol del 2022.

El cartell quedarà exposat, permanentment a l’espai que te habilitat el museu en el vestíbul d’entrada, junt amb els cartells guanyadors d’edicions anteriors.

L’exposició de cartells la trobaràs en format virtual a la web del museu. La pots visitar AQUÍ 

El veredicte del jurat s’ha fet públic també mitjançant la web del museu i xarxes socials (facebook, twitter i instagram).

El jurat qualificador d’aquesta edició ha estat format per l’artista i dissenyador gràfic Pere Fradera Barceló, el dissenyador i realitzador multimèdia Jordi Aliberas Pavón i la guanyadora del cartell de l’edició 2020 i dissenyadora gràfica Cinta Fosch Pérez.

Aquest any s’han presentat un total de 65 cartells.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top