Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Ceràmica en dansa” de Teresa-Marta Batalla

Inauguració: 9 d’agost a les 21 h

al Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera

Aquesta exposició s’inclou dins del festival Ebre, Música & Patrimoni, que s’alterna amb l’Ebre, Art & Patrimoni, organitzat a través del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura, dins del programa de Museu de suport territorial, amb actuacions que tindran lloc de juliol a setembre, a diferents museus i centres d’interpretació de les Terres de l’Ebre. L’Ajuntament de la Galera hi participa des del moment de la seva creació a través del Museu Terracota.
El proper, 9 d’agost, a les 21’00 h, en l’acte d’inauguració de l’exposició “Ceràmica en dansa” podrem percebre la fusió de dues disciplines. La ceramista Teresa-Marta Batalla, ens mostrarà en directe, com les seves mans, seguint el seu compàs habitual, donen forma al fang. Mentre la Teresa crea, l’Arnau Castro interpreta els seus gestos i moviments,  transportant-los a la dansa contemporània. Ens trobarem enfront d’una reinterpretació entre dos disciplines artístiques per assolir nous matisos d’expressivitat a través d’una performance, una acció poètica i una proposta singular i única que formarà part del programa de l’inici de les Festes Majors de la Galera.

Dates: del  3 d’agost fins al 15 de setembre

Lloc: Sala 2 (espai dedicat a exposicions de caràcter temporal) de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l’Ajuntament).

Més informació i visites concertades: Tel. 977 71 83 39

terracota@galera.cat

www.galera.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top