Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Ceràmica i arquitectura” a càrrec de Toni Cumella

 

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

 

Des de l’ACC volem compartir els vídeos del 2n Cicle de Conferències Tècniques Aplicades a la Ceràmica, organitzades per l’associació. En aquesta ocasió, el de la conferència “Ceràmica i arquitectura” a càrrec de Toni Cumella.

Toni Cumella, Membre d’honor de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica. Va estudiar enginyeria industrial a la Universitat de Barcelona abans de dedicar-se per complet a la ceràmica. Després de la mort del seu pare el prestigiós ceramista Antoni Cumella, l’any 1985, va reorientar l’activitat del taller “Ceràmiques Cumella” cap a la creació de projectes arquitectònics i d’obres d’art de gran envergadura.

Des de 1989 a 1992, el seu taller es va encarregar de dos grans treballs arquitectònics: la restauració de la Casa Batlló de Gaudí i la del Park Güell de Gaudí. També ha fet nombroses col·laboracions en projectes com els del parc Diagonal Mar i el mercat de Santa Caterina, els pavellons espanyols de l’Expo 2008, el Museu d’Art d’Arquitectura i Tecnologia de Lisboa, la nova Escola Massana i diverses instal·lacions amb els artistes Frederic Amat, Joan Fontcuberta i Pep Duran.

Aquesta conferència va tenir lloc el 29 de febrer del 2024 a la seu de l’ACC i va ser una activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top