Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ceràmica i Fotografia a Mekanova

Animal World ceràmiques d’Olivier Fonseca i Erotika fotografies de Klaus Lukca

De l’11 de setembre a l’11 d’octubre de 2021

Un artista ceramista que es va graduar a l’Escola de Belles Arts de Vallauris, Olivier va emprendre per primer cop altres camins.

Olivier sempre ha pintat i esculpit tot tipus de materials sobre tots els suports. Donar vida al color i al material és el fil conductor de la seva vida.

Una trobada casual de raku i ceràmica a Internet va ser el seu descobriment del contacte amb la terra.

Olivier treballa amb gres, terrissa i porcellana, amb plaques, modelat o tornejat i combina fusta i ferro forjat segons la seva necessitat de creació. Fabrica els seus esmalts i, inspirat en el seu matís i transparència, atribueix a la seva escultura l’última marca de la seva identitat.

L’exposició Animal World presentarà les seves darreres escultures: manta raya, taurons, peixos, cavallet de mar, tucà i, per descomptat, els seus darrers toros.

Klaus Lucka, nascut a Alemanya, va començar la seva carrera als 16 anys fotografiant Marlene Dietrich per a una publicació a revistes de moda alemanyes. De jove, va emigrar als Estats Units i es va establir a la ciutat de Nova York, on va guanyar fama com a fotògraf comercial als anys setanta i vuitanta, treballant amb Revlon, Coca-Cola, Smirnoff, Estee Lauder i altres. Actualment, Klaus resideix a Cannes, França.

Galeria Mekanova
Rue des Halles 06400 Canne (França)
Tel: 33 (0) 644 355 916

+ info: www.mekanova.art

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top