Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ceràmica

Exposició dels Alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar.

 

Del 2 d’octubre al 28 de novembre de 2021 al Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera. Sala 2

A l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar s’imparteixen classes de dibuix i pintura i de ceràmica artística.  És un centre d’ensenyament artístic fundat l’any 1983, amb llavors el catedràtic de la Universitat de Barcelona, Narcís Galià, com a professor de dibuix i pintura. Cinc anys després es va afegir la disciplina de la ceràmica artística impartida per la Mestra Ceramista Rosa Roca.

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar, de la mà de Rosa Roca, la seva professora, ompliran la nostra sala d’un seguit de peces elaborades a través de diferents tècniques: xurros, planxes, torn, mural, etc. i decorades amb engalbes, esmalts, etc.

Un món de formes, textures, colors i volums per descobrir. Des de les formes més clàssiques que ens recordaran a la ceràmica de cultures primitives fins a formes totalment innovadores i inèdites.

Un mosaic de vida, de sentiments, d’emocions i un univers curull de sensacions. La passió per la terra i pel foc prendran vida a través d’aquest conjunt de creacions.

Acte d’inauguració: 2 d’octubre a les 19’00 hores

Horari: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 h

Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera
C. Sant Llorenç 36
La Galera. Montsià (Tarragona)
Tel: 977 71 83 39
terracota@galera.cat
+ info: www.galera.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top