Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ceramics Now Weekly #64 presenta una biennal de ceràmica a Letònia

4a edició de la Biennal fins al 18 de febrer 2024

 

En el cor dels països bàltics, cada dos anys se celebra un esdeveniment extraordinari que reuneix la vitalitat de la ceràmica contemporània. La Biennal de Ceràmica de Letònia, una prestigiosa plataforma que celebra el llegat del ceramista Pēteris Martinsons, és més que un simple concurs de ceràmica. L’any passat, vaig tenir l’honor d’experimentar de primera mà la complexitat i l’abast de la 4a edició de la Biennal.

El tema d’aquesta edició, ‘Aigües turbulentes’, no sols reflecteix la versatilitat de la ceràmica, sinó que també reflecteix les complexitats del nostre món actual. Des de les presentacions rècord del Premi Martinsons fins als intercanvis culturals únics basats en exposicions amb Corea i Portugal, la Biennal és un testimoniatge de la naturalesa evolutiva i dinàmica de l’art ceràmic.

L’exposició del Premi Martinsons 2023 es pot veure en el Museu Rothko (Daugavpils, Letònia) fins al 18 de febrer de 2024. La biennal està organitzada pel Centre Letó de Ceràmica Contemporània en cooperació amb el Centre d’Art Daugavpils Mark Rothko.

+Info|   Ceramics Now

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top