Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CERAMISTES DEL MÓN PER LA UNIÓ DELS POBLES

ENVIA EL TEU VÍDEO AMB UN MISSATGE DE PAU I FRATERNTAT

 

Amb motiu de la Commemoració del V Centenari de la Primera Volta al Món des del Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries “González Martí” i el taller Alcora, la Il·lustre Ceràmica llancem una invitació oberta a tota la comunitat terrissera i ceramista del món per tal de sumar un missatge per la pau i la fraternitat de tots els pobles.
Animeu-vos a participar, és molt fácil! Sols necessiteu un missatge d’unitat que desitgeu compartir amb el món, una càmera o qualsevol dispositiu que grave vídeo, i molt de cor.

Data de participació: del 20 de maig al 26 de juny de 2022
Característiques i format del vídeo: inèdit i original, de breu duració, i gravat en format horitzontal amb qualsevol dels dispositius de gravació de vídeo disponibles.
Idiomes: preferiblement llengua materna amb traducció a l’anglès, francés o espanyol.
Crèdits: nom i cognom, localitat i país.
Adreça d’enviament: els vídeos s’enviaran com a arxiu adjunt o mitjançant wetransfer al correu info@alcorailustreceramica.es

Els vídeos rebuts formaran part de l’exposició “Primus Circumdedisti me” que tindrá lloc al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries “González Martí” de València (Espanya) des del pròxim setembre de 2022 a febrer de 2023 dins del marc de la commemoració del V Centenari de la 1ª Volta al Món. Tots els drets d’autor seran respectats.

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias “González Martí”
c/ Poeta Querol,24
6002 Valencia
Tel: 96 351 63 92
informacion.mceramica@cultura.gob.es

+ info: www.alcoralailustreceramica.es

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top