Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Claudi Casanovas. Ceràmiques, 1975-2015

ACVIC Centre d’Arts Contemporànies i ÚRSULA LLIBRES realitzen una presentació del llibre Claudi Casanovas. Ceràmiques, 1975-2015, a càrrec de Pep Madrenas, Jordi Puig i Claudi Casanovas.

Dimecres 2 de juny a les 19:00 h a ACVIC.

El llibre Claudi Casanovas. Ceràmiques, 1975-2015 revisa quaranta anys de treball d’un dels artistes més originals de la ceràmica contemporània. Reconegut internacionalment per la potència d’una obra que ha tendit a la monumentalitat, sense perdre pel camí una poètica molt personal.

Claudi Casanovas (Barcelona, 1956) aborda en aquest llibre, per primera vegada, l’exercici d’una mirada antològica que posa en relleu la coherència de tota una trajectòria, des de les primeres experimentacions, encara hipnòtiques, amb les terres i el foc, fins a la introducció d’elements insòlits com ara la mola radial, el toro mecànic o les pràctiques de congelació, amb els quals ha eixamplat fins a extrems insospitats les possibilitats creatives de la ceràmica. En aquest recorregut, que presta una atenció significativa a la vintena de sèries en què ha treballat des de 1988, quan va començar a tractar l’argila com una roca ja cuita, entra en connexió amb una tradició heretada que aboleix el conflicte entre art i artesania, en especial a través de la memòria dels seus dos avis, l’escultor Enric Casanovas i el mestre en laca japonesa Ramon Sarsanedas.

(Informació enviada per l’organització)

Aforament sotmès a les mesures sanitàries dictades en el moment de la realització de l’activitat.
Retransmisió en directe a través del canal de Youtube d’ACVIC.

+ info:  www.acvic.org
info@acvic.org
Tel +34 93 885 37 04
ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies
Sant Francesc 1. 08500 Vic

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top