Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

COLORIN COLORADO CON EL BARRO HEMOS JUGADO

Fins el 28 d’agost

 

Us convidem a recórrer un espai creatiu on les joguines i els jocs de ceràmica creen una atmosfera màgica, plena de formes i colors. “COLORIN COLORADO CON EL BARRO HEMOS JUGADO” s’exposen al Centre d’Art L’Estació a Dénia (Museu de la Joguina) fins al 28 d’agost.

S’han realitzat jocs reconeguts de sempre amb varietat d’interpretacions, i han resultat peces exclusives, així com originals peces escultòriques inspirades en jocs.

Les joguines són elements identitaris que formen part de les nostres vivències, amb ells sentim una atracció i un vincle afectiu, i si són de ceràmica més encara, la ceràmica i el joc formen part de les nostres vides, ens entretenen, ens fan sentir, crear, viure, i responen a una necessitat interior.

Juguem amb els jocs i juguem amb la ceràmica. Jugar és viure una aventura que requereix l’acció i transcendeix les barreres socials, culturals, lingüístiques, polítiques, geogràfiques, igual que passa amb la ceràmica, que forma part de les nostres vides, aquest material que ens sorprèn i atrau a nivell tècnic i a nivell formal.

És un plaer recórrer aquesta exposició, és entretinguda, divertida i nova, on gaudirem de les interpretacions que realitza cada ceramista associat a ANPEC.

L’Estació Central d’Art
C/ Calderón, 2
03700 Denia (Alicante)
Horario: de 10 a 13 i de 17 a 21 h.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top