Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Conferència: Les mutacions de la ceràmica contemporània

18 de juny a Giroussens. Presencial i on line

 

La ceràmica atrau cada cop més l’interès públic. Aquesta jornada presentarà la diversitat d’enfocaments, formes i actors, ja siguin materials o imaginaris, centres i mercats ceràmics o galeries i museus. A partir d’aquest panorama, identificarà els canvis que han marcat els darrers quinze anys. La jornada s’adreçarà a tots els públics, familiaritzats amb la ceràmica així com a aquells que vulguin entendre millor la passió que mou aquestes dones i homes que s’anomenen ceramistes, terrissers, artesans o artistes.

Bernard Bachelier porta més de vint anys interessat en la ceràmica contemporània. Va col·laborar amb la Revue de la Céramique et du Verre durant sis anys. És autor de nombrosos articles. Ha publicat dos llibres sobre la seva col·lecció. L’any 2013 va crear el Club de Col·leccionistes de Ceràmica. Anima el web lesceramophiles.org

La conferència tindrà lloc al Centre de la Céramique Contemporaine de Giroussens, el dissabte 18 de juny a les 18 h. Podeu assistir-hi presencialment registrant-vos per telèfon o correu electrònic, o participar amb nosaltres veient la videoconferència i interactuant a través del xat en directe.

TERRE ET TERRES
1 rue Basse
82340 DUNES
info@terre-et-terres.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top