Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Vídeo de la conferència: “Sobre el savoir faire”

A càrrec de Claudi de José

 

Us compartim el vídeo de la conferència que va tenir lloc el passat 7 de febrer, en el marc de les 1es Jornades Tècniques de l’ACC.

Modelista/escultor amb formació tècnica industrial en les indústries del plàstic i la ceràmica, amb formació en estudis d’arts i manualitats, Claudi de José des de l’any 1980 ha dirigit el Taller CAMBRAS MODELS, on ha participat en el desenvolupament. i la fabricació d’innombrables projectes d’una gran varietat de camps ceràmics. Soci de l’ACC va ser president de la mateixa es de 2010 fins a 2016, any en que es va celebrar el Congrés de l’AIC a Barcelona, organitzat per l’ACC. També és membre de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica.

Actualment, imparteix regularment cursos i seminaris sobre motlles de guix i cautxú de silicona a diversos centres de Catalunya i Espanya.

Claudi de José està especialitzat en la producció en fase inicial d’articles sanitaris i en la rehabilitació de paraments ceràmics ornamentals d’edificis.

Una feina ben feta em dóna una gran satisfacció. Estic orgullós de ser un artesà que ‘crea a mà, utilitzant el seu cap’…

Claudi de José

Activitat gratuïta

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top