Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convivències Ceràmiques

L’organització de les Convivències Ceràmiques i alguns dels artistes convidats ens presentaran el programa d’aquestes Jornades Internacionals per a la seva cinquena edició que tindrà lloc de l’1 a el 5 de setembre de 2021.

Ponents:

  • Vicent Estall. Director de Museu del Taulell “Manolo Safont” d’Onda.
  • Àngel Igual. Ceramista i director artístic de les Convivències Ceràmiques.
  • Fernando Malo. Ceramista artista convidat a dirigir el mural 2021.

Les Convivències Ceràmiques són un punt de trobada al voltant de l’muralisme ceràmic, on conflueixen prop d’un centenar de persones, ceramistes, estudiants, docents amb diferents institucions i empreses vinculades a la ceràmica, a l’interiorisme, a l’arquitectura o al el muralisme.

Es coordinen diferents activitats en un únic espai, el Museu de l’Taulell “Manolo Safont” d’Onda (Castelló), activitats de caràcter formatiu, participatiu, o solidàries. Durant cinc dies es treballa de forma col·laborativa realitzant un mural, sempre dirigit per ceramistes de caràcter Internacional.

Mitjançant les Convivències Ceràmiques pretenen fer un workshop col·laboratiu de prestigi internacional, que vinculi l’art i la ceràmica de forma mural. Així com donar a conèixer les possibilitats artístiques de la ceràmica a el públic, mostrar com la ceràmica pot ser un element artístic dins el mobiliari urbà, i així incidir en la importància de l’muralisme ceràmic arreu del món i potenciar la ceràmica en l’arquitectura, posicionant com una tendència actual.

Si vols conèixer-los, t’esperem dimecres 21 de juliol, on a més, podràs veure l’exposició retrospectiva ‘Caminar en el temps’ del Premi Nacional de Ceràmica “Ciutat de Castelló”.

L’exposició estarà oberta fins al 29 de juliol, de dilluns a dissabte en horari de 17.30 a 20.30 hores, a més dels dissabtes de 11.30 a 13.30 hores.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top