Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocada la 5a edició dels Premis Internacionals d’Artesania 2021 de Craft Village

L’organització índia Craft Village, convoca els Premis Internacionals d’Artesania 2021 per reconèixer el treball d’artesanes i artesans, dissenyadores i dissenyadors de tot el món i la seva destacada contribució per al desenvolupament sostenible i inclusiu en el sector artesanal. Aquests premis pretenen ser un nou referent en el món de l’habilitat i excel·lència en el disseny.

La temàtica de la present edició és “Crafting tomorrow” (elaborant el matí). El tema central d’aquest any és en tribut a Dr. Ghada Hijjawi-Qaddumi (presidenta de l’World Craft Council-APR i el World Crafts Council International), pel seu treball incansable amb el sector de l’artesania, potenciant el desenvolupament sostenible i elevant la qualitat de vida de les persones i comunitats que treballen. El premi d’aquest any pretén reconèixer i visibilitzar a el sector artesanal, el qual s’ha vist afectat negativament en els últims dos anys a causa de la pandèmia.

Les categories d’aquest any són les següents:

1. Artesà / a de l’any
2. Dissenyador / a d’artesania de l’any
3. Mestre / a artesà / ana de l’any
4. Icona d’artesania de l’any
5. Contribució vital d’un representant governamental a el desenvolupament sostenible de l’artesania i de la inclusió social
6. Municipi de l’any
7. Organització / empresa per al desenvolupament sostenible de el sector artesanal
8. Organització / empresa per al desenvolupament empresarial de el sector artesanal
9. Premi honorífic Dr. Ghada Hijjawi-Qaddumi a l’impulsor / a artesanal de l’any

Des de la creació d’aquests premis el 2017, s’han presentat més de 1000 sol·licituds de 60 països i hi ha hagut un total de 53 guanyadors. Les sol·licituds passen per l’escrutini d’un jurat internacional que selecciona els guanyadors de cada categoria. Els sol·licitants poden ser tant professionals com aficionats, majors d’edat i de qualsevol part de món.

La data límit d’inscripció és el 15 d’octubre de 2021.

Crafts Village és una organització social amb seu a Nova Delhi, membre de World Craft Council-APR, Res-Artis i Residency Unlimited que treballa per a la capacitació i promoció de el sector artesanal de forma local i internacionalment.

+ info i inscripcions: www.internationalcraftawards.org

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top