Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocat el XIII Festival del Llibre d’artista i de la petita edició

ILDE organitza aquests convocatòria per a llibres en copia única, llibres objecte, edicions limitades  per a l’exposició en el Festival del Llibre d’artista de Barcelona i edició d’un nou volum sobre el llibre d’artista.

Termini de lliurament de peces: Lliurament de les obres per correu, entre el 13 i el 31 de desembre de 2019, junt amb un qüestionari de participació (el podreu trobar a ildebook@gmail.com).

Mides màximes acceptades compreses entre els 15 cms d’alçada i d’allargada (espessor màxima 10 cms).

Comunicació dels llibres seleccionats: març 2020.

Tema: En aquesta XIII edició el tema proposat és El meu jardí de butxaca (My own garden pocket book)

When I believe the garden

Mortal shall not see –

Pick by faith it’s blossom

And avoid it’s Bee,

Ican spare this summer – unreluctantly.

Emily Dickinson

Els llibres presentats i acollits a judici indiscutible de l’Associació ILDE formaran part d’una exposició col·lectiva que tindrà lloc durant el Festival, que des de fa dotze anys es presenta a Barcelona, en els dies adjacents al 23 d’abril (festa de Sant Jordi). A més a més, l’Associació ILDE, amb la col·laboració de la casa editorial Consulta librieprogetti, publicarà un volum de la seva col·lecció sobre el llibre d’artista, on es trobaran catalogats i reproduïts, mitjançant fotografies i llibres, els considerats més interessants per contingut, realització i projecte.

El Festival no es un concurs, es un aparador independent i experimental sobre el llibre com forma de comunicació visual en el contemporani; valora les propostes rebudes per la publicació d’una edició especial en tirada limitada, per inserir en el circuit editorial un projecte d’artista i sostenir amb la seva venda la continuïtat del camí del Festival.

Els autors poden indicar la seva disponibilitat per a que el seu llibre sigui inserit en l’Arxiu del Llibre de l’Associació ILDE, qui té la facultat de premiar-ne alguns amb l’adquisició i la introducció en el mateix, amb la finalitat de noves exposicions e investigacions.

Els autors poden indicar un preu de venda dels seus llibres, sigui en el cas de l’exemplar únic com en aquell d’una tirada, sobre el què l’associació adquirirà un 40%, proposant la seva compra en el Festival i, durant un any, en moments expositius successius predisposats, en el termini del qual seran remunerats els llibres venuts o, en el seu defecte, seran reexpedits als seus autors.

Els llibres hauran de ser enviats per correu postal en el període del 13 al 31 de desembre del 2019 (donarà fe el segell postal), junt amb el qüestionari de participació on heu d’indicar les vostres dades personals així com redactar un breu text descriptiu i tècnic de l’obra. L’adreça postal i el qüestionari el podreu demanar per correu electrònic a ildebook@gmail.com. Els llibres no seleccionats seran enviats abans de finals de març 2020.

Preu de participació: Es demanen 35 euros, 20 euros per la inscripció i 15 euros per les despeses del reenviament postal de l’obra (incloses les concedides per part de l’autor així com les entregades personalment per l’associació).

ILDE

ildebook@gmail.com

tlf. (+39) 333 526 0125

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top