Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

La Terra i la Dona – 2020 adreçada a dones artistes

La Terra i la Dona – 2020

Artistes a Cel Obert, presenta una convocatòria artística amb la intenció de donar visibilitat a la dona artista i buscar la seva reivindicació i el seu reconeixement.

El títol de la proposta és “la Terra i la dona”, entenent el terme ”terra” tant des del punt de vista material com també des del seu caràcter simbòlic.

“La terra i la dona” és doncs, una proposta expositiva que convida les dones artistes de qualsevol disciplina a crear una obra que tingui relació amb aquests dos conceptes, donant prioritat a la utilització del fang i la terra com a material artístic.

La convocatòria constarà de dues mostres artístiques: una prèvia durant el setembre/octubre a Rupià, amb algunes de les peces -el format, en aquesta ocasió, serà un “tastet artístic”, per a comentar i compartir els treballs de les artistes-. I la segona mostra, que en realitat és l’objectiu final de la proposta,  serà una exposició al Museu de la Terrissa de Quart el dia 8 de març, dia internacional de la dona.

L’espai que cada artista tindrà per exposar la seva obra serà: en superfície, fins a un màxim de 80x80cm, i en volum 80x80x80cm

Dins d’aquestes mides la proposta artística pot ser d’una o diverses peces, així com també pot ser una instal·lació.

Si alguna de les artistes  necessités coure les seves peces de fang, des de l’organització se li podrà facilitar la cocció.

+ info: Artistes a Cel Obert. artistesacelobert@hotmail.com

INSCRIPCIÓ

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top