Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatoria CERCO 2020 Primavera

Aquest any, CERCO compleix 20 anys des de la seva fundació i van a celebrar-ho amb la creació d’una obra col·laborativa amb la qual volen construir un símbol de solidaritat després dels dies viscuts a aquesta primavera 2020. Per a això, s’han inspirat en el conegut mètode Fukuoka , un sistema de cultiu que consisteix en llançar boles de fang (nendo dango) que contenen, entre altres elements, llavors que germinen allà on cauen.

La convocatòria CERCO 2020 Primavera convida a ceramistes a enviar el seu nendo dango, una peça ceràmica que representa una flor. Amb totes les peces rebudes, el 26 de setembre de 2020 es crearà un jardí de flors ceràmiques que quedaran instal·lades de manera permanent al jardí de pedres de el Centre d’Artesania d’Aragó en el marc de l’esdeveniment de CERCO 2020.

Qüestions tècniques importants

  • Les mesures màximes són 12cm d’ample. x 12cm d’alt x 15cm d’alt i ha de tenir un forat de 6 mm de diàmetre per a la seva instal·lació.
  • S’ha establert respectar la gamma cromàtica dels blancs per aconseguir una unitat visual.
  • El 26 de Setembre de 2020 s’instal·laran totes les peces rebudes al jardí de pedres de el Centre d’Artesania d’Aragó dins de l’esdeveniment de CERCO 2020.
  • Les flors formen part d’una obra participativa pel que quedaran de forma permanent instal·lades i no es farà la devolució de la mateixa als autors.
  • Els i les autores corren amb les despeses d’enviament, l’organització es compromet a publicar en xarxes seva participació juntament amb una foto de la seva peça.

Termini: Les peces s’han d’enviar entre l’1 i el 9 de setembre a: Centre d’Artesania d’Aragó Carrer Monestir de Samos 42, 50013 Saragossa

+ info: Qualsevol dubte contactar a el mail: cerco@cerco.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top