Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria de la XV Biennal Internacional de Ceràmica de Manises 2022

L’Ajuntament de Manises convoca la XV BIENNAL INTERNACIONAL DE CERÀMICA DE MANISES amb l’objectiu de fomentar la creació i innovació en els àmbits de la ceràmica artística i del disseny, i de promocionar el nom de Manises com a ciutat ceramista.

DESCRIPCIÓ DEL PREMI
Podran participar, tant de manera individual com col·lectiva, persones de qualsevol país del món. En cas de participacions col·lectives, el grup triarà un o una representant legal, les dades del qual seran les que hauran de figurar en la sol·licitud d’inscripció.

Les obres que es presentin, en les dues modalitats i amb un màxim de tres, hauran de ser originals i inèdites, no podran haver participat en altres concursos i hauran d’estar fetes, en la seva major part, amb materials ceràmics.

ESPECIALITATS

A) Ceràmica artística, de creació lliure.

B) Disseny de producte ceràmic, industrial o artesanal, enfocat a peces de caràcter utilitari i / o decoratiu, susceptible de ser reproduït industrialment per a la comercialització (orientat a promoure la indústria ceràmica).

Les inscripcions es faran mitjançant la plataforma web habilitada a l’efecte: mundoarti.com, lloc on l’organització publicarà tot allò relatiu al concurs.

El termini d’inscripció finalitzarà el 15 de novembre de 2021.

Convocatòria de la XV BICMA

Museu de Ceràmica de Manises
Carrer del Sagrari, 22. 46940 – Manises (València)
Tel. (+34) 961 521 044. Atenciçó telefònica en anglés, francés, alemany i italià: (+34) 961 52 56 09
bienalceramica@manises.es
+ info: www.museuceramicamanises.es
(enllaç a la plataforma MundoArti)

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top