Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria Fira Portal de l’Àngel 2023

el termini d’inscripció finalitza el 25 d’agost de 2022

 

Com ja sabeu, aquests dies s’està celebrant fins el dia 26 de juny, la Fira de Ceràmica Creativa que organitza l’ACC, al Portal de l’Àngel de Barcelona. A la vegada, obrim ja la convocatòria per a la participació de l’any vinent.

2023 serà un any de celebració, ja que la Fira assolirà la seva 30a edició. És per això que us volem convidar a participar d’aquesta emblemàtica fira monogràfica de ceràmica. És una de les fires de més tradició a la ciutat de Barcelona, la més antiga que es fa al Portal de l’Àngel, amb  ceràmica creativa contemporània, d’autor i de disseny feta a Catalunya.

El termini per poder-vos inscriure és fins el 25 d’agost, degut a les dates que marca l’Ajuntament de Barcelona, que és qui convoca el concurs de llicències per ocupar la via pública i atorga el permisos.

Inscripcions: acc@ceramistescat.org

Tingueu en compte que, per poder participar, cal tenir el carnet professional d’artesà i estar donat d’alta d’autònoms. A finals d’agost, ja ens comunicarem amb tots els inscrits per indicar quina documentació haureu de presentar.

Esperem que us sembli engrescadora la proposta i que us animeu a participar, fent una fira ben lluïda per celebrar aquest 30è aniversari.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top