Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria oberta als Premis Enjoia’t 2024!

Convocatòria oberta fins al 15 de juliol de 2024 a les 23h59

 

S’obren les inscripcions per participar en els Premis de Joieria Contemporània ENJOIA’T 2024. Una convocatòria bianual d’àmbit internacional dirigida a joieres i joiers professionals i estudiants, que des de fa 28 edicions premia les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. 

Enguany, ENJOIA’T opera en un nou marc: ENJOIA’T – CON-X-IÓ, una convocatòria inspirada en les xarxes “multiespècie” de Donna Haraway, inspirant-se en la interacció dels micelis sota terra o el funcionament sinàptic de les neurones en el cervell humà. Aquesta crida a la connexió busca potenciar la col·laboració i l’intercanvi de coneixement en un context interdisciplinari i global.

La sostenibilitat, la traçabilitat i la resignificació dels materials utilitzats en la joieria contemporània són el nucli de la convocatòria oberta d’enguany. Us convidem cordialment a unir-vos a nosaltres per imaginar possibles futurs de la joieria contemporània junts a través del reciclatge, la reutilització i la resignificació de les peces d’enguany.

Exposició: D’entre totes les peces inscrites, el jurat seleccionarà les millors propostes que estaran exposades a l’edifici Disseny Hub Barcelona del 19 de setembre al 3 de novembre.

Bases

Formulari d’inscripció

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top