Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria oberta / KEEP IN TOUCH Simposi internacional de porcellana a Dubí

L’Experimental Ceramic Studio a Bohèmia del Nord es complau a anunciar KEEP IN TOUCH – The International Porcelain Symposium, una residència de tres setmanes durant el mes de juliol del 2022.

Seguint l’objectiu del nostre estudi ens agradaria donar la benvinguda a joves artistes i dissenyadors per desenvolupar un projecte a porcellana, treballant aquest any sota el tema “Talking Flowers”.

Les flors són entitats vives. Com a llavors, s’estenen al llarg de la nostra vida quotidiana per esdevenir objectes, mentre que els pètals de colors representen concentracions dels ideals humans de bellesa i vanitat. La suavitat i l’elegància lligades a la temporalitat de la flor les ha situat com un dels motius més antics i comuns en l’art i el disseny, perpetuant-ne l’existència a través de les cultures. Però quin és el seu llenguatge vital? Com es poden relacionar amb la porcellana avui dia?

Dates: KEEP IN TOUCH tindrà lloc a partir del 28 de juliol de 2022

Termini de recepció de sol·licituds:  29 d’abril de 2022

Notificació de participants seleccionats: 6  de maig de 2022

Poden sol·licitar-ho: estudiants, dissenyadors, artistes i graduats menors de 35 anys, independentment de la seva nacionalitat

Projecte: el projecte ha d’incloure objectius, una descripció del projecte, un pla de producció i esbossos.

  • Un portafoli amb treballs previs.
  • Envieu tots els materials a: ceramicskit@gmail.com.
  • Les sol·licituds seran avaluades per un comitè professional, que seleccionarà 10 sol·licituds d’acord amb la qualitat i la rellevància del projecte.
  • i contactar amb els participants seleccionats per correu electrònic.
  • KEEP IN TOUCH publicarà els resultats el 29 d’abril del 2022

Bases

Formulari de sol·licitud: Podeu descarregar el formulari de sol·licitud AQUÍ

KEEP IN TOUCH ha estat possible gràcies al suport del Museu d’Arts Decoratives de Praga, Český Porcelán Dubí a.s; Rudolf Kämpf porcellana Loučky; Associació de la Indústria del Vidre i la Ceràmica de la República Txeca i la Ciutat de Dubí

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top