Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatoria para una residencia de 12 semanas en el European Ceramic Workcentre (EKWC)

La convocatòria per a una residència de 12 setmanes en el European Ceramic Workcentre (EKWC) està oberta únicament a artistes espanyols.

L’European Ceramic Workcentre (EKWC) i Acción Cultural Española conviden artistes, dissenyadors, músics i arquitectes espanyols a presentar-se a un repte en ceràmica. L’EKWC anima els artistes de tots els àmbits que no han treballat abans amb la ceràmica, així com els artistes avançats en ceràmica a participar-hi. El que necessitem és un pla de treball imaginatiu, una actitud experimental i/o un concepte; una cosa que t’agradaria aconseguir en dotze setmanes i que no seria possible sense les instal·lacions o l’assessorament dels experts de l’EKWC.

Us convidem a sol·licitar una residència de dotze setmanes a través del nostre lloc web.

La residència tindrà lloc del 24 d’agost al 15 de novembre de 2023.

El resident espanyol seleccionat disposarà de vols de tornada des del seu lloc de residència a Espanya, allotjament, assessorament tècnic i accés a les instal·lacions de l’EKWC. També tindreu accés a un equipament tècnic d’acord amb la vostra sol·licitud i amb un cost de cocció i material de fins a 1.000 euros, d’acord amb els preus d’EKWC presentats als seus socis. En finalitzar l’estada rebràs 2.500 euros d’ACE (després de la factura corresponent) per cobrir les despeses de manutenció i producció que es produeixin durant l’estada.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de maig de 2023. Hi ha una residència disponible que ha fet possible Acción Cultural Española. El 16 de juny es donarà a conèixer l’artista seleccionat al web de l’EKWC i l’ACE.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top