Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria per a la Biennal de Ceràmica de Taiwan 2024

La Biennal de Ceràmica de Taiwan, organitzada pel Museu de Ceràmica Yingge de la ciutat de New Taipei, obre la seva convocatòria per a l’any 2004.

La biennal s’ha guanyat l’estima i l’atenció de les comunitats ceràmiques internacionals i ha passat a ser un dels esdeveniments culturals més emocionants de la ciutat de New Taipei i del món. La Biennal de Ceràmica de Taiwan 2024 continua mantenint els seus objectius inicials i convida a artistes apassionats a assolir noves cotes de creativitat i a contribuir en els camps de la ceràmica, l’art contemporani i la cultura.

Termini d’inscripció: La inscripció és gratuïta. El període d’inscripció comença de l’1 de març de 2023 al migdia fins al 31 d’agost de 2023 ( GMT+08:00).

Mètode d’inscripció: Només en línia. Si us plau, seguiu l’anunci al lloc web oficial del Museu, inicieu sessió al sistema de registre i envieu-ho tot (4 documents necessaris) abans de la data límit. Si el Museu us demana que envieu documents que falten, feu-ho en un termini de tres dies. Si la documentació o el procés de registre està incomplet en el termini, o transcorre el temps, o la sol·licitud no s’ajusta a la normativa, el Museu té dret a no acceptar la sol·licitud. Si teniu cap problema amb el sistema de registre, poseu-vos en contacte amb el Museu.

Guia i Bases de la convocatòria 2024

New Taipei City Yingge Ceramics Museum
No. 200, Wenhua Rd., Yingge Dist., New Taipei City (postal code: 239218), Taiwan.
Tel: 886-2-8677-2727, extension 509 (Ms. Huang of the Collection & Exhibition Department).
Fax: 886-2-8677-4034
tcb.ntpc@gmail.com

+infohttps://en.ceramics.ntpc.gov.tw/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top