Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CONVOCATÒRIA: Programa d’artistes en residència a EKWC (Països Baixos)

La data límit per presentar la sol·licitud és el 31 d’agost de 2024

 

L’EKWC convida artistes i dissenyadors de tota varietat, que han treballat amb fang abans o mai abans, a assumir el repte de la ceràmica en una residència de dotze setmanes. El que necessitem és un pla imaginatiu, una actitud experimental o un concepte fort; una cosa que t’agradaria aconseguir en dotze setmanes i que no seria possible sense les facilitats o l’assessorament dels experts de l’EKWC. Aquesta convocatòria concerneix les residències a partir del segon trimestre de 2025 fins al primer trimestre de 2026.

Si voleu saber més sobre el procediment d’inscripció, el preu i altres qüestions, feu clic aquí.

EKWC és un centre d’investigació i residència d’artistes internacional en ceràmica. Durant més de 50 anys, artistes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món han treballat aquí per experimentar amb l’argila. Els experiments donen com a resultat obres d’art especials i innovacions tècniques. Les obres desenvolupades aquí es mostren a museus des de Nova York fins a Tòquio.

La combinació d’instal·lacions de primer nivell, la presència de consultors amb coneixements tècnics líders a nivell internacional i l’obertura a compartir lliurement receptes, processos i innovacions fan d’EKWC un lloc especial. La missió de l’EKWC sense ànim de lucre és desenvolupar encara més el material ceràmic i promoure la seva aplicació en art, disseny i arquitectura.

El centre es troba a l’antiga tintura i adoberia de la Royal United Leather Factory a Oisterwijk, Països Baixos. Un edifici monumental que abans va ser la fàbrica de cuir més gran d’Europa. Un lloc on història, inspiració i fabricació es combinen durant més d’un segle.

Veure vídeo

Formulari inscripció 

Bases

EKWC
Almystraat 10
5061PA Oisterwijk
The Netherlands
Phone: +31(0)133031180
Email: info@ekwc.nl
Web: https://ekwc.nl/en/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top