Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

COOP’ART: Procés de suport a artesans/es en la creació de producte turístic

En aquests mesos hem estat recopilant i analitzant diferents experiències o productes turístics que porteu a terme artesans i artesanes del territori COOP’ART, tant a Catalunya com a Occitanie. Alguns del vosaltres ens en vàreu fer arribar.

Ara us volem presentar les conclusions d’aquesta primera anàlisi i fer-vos unes primeres recomanacions a nivell col·lectiu. A més, us volem explicar com seguirem endavant amb els assessoraments per la millora o la creació de productes turístics i quin és el plantejament que seguim de cara a arribar al nostre objectiu, que és una web que ajudi a la promoció de l’artesania del nostre territori.

Per tot això, us convidem a la sessió en línia COOP’ART: Procés de suport a artesans/es en la creació de producte turístic. Primers resultats i propers passos que tindrà lloc el proper dia 1  de desembre a les de 15h a 16:30.

Per aquells que fins ara no hi heu participat, us animem a assistir-hi i que pugueu veure de què estem parlant quan parlem de productes turístics lligats a l’artesania, quin és l’objectiu que perseguim en el projecte COOP’ART i afegir-vos-hi si us interessa, ja sigui perquè esteu fent algun tipus d’activitat turística que voleu que s’incorpori a la plataforma o perquè voleu que us ajudem a crear-ne una.

Al final, el que cerquem és ajudar-vos a trobar noves maneres d’arribar als clients, de fer-vos conèixer i de posicionar els vostres productes en els mercats turístics.

Hi sou tots i totes convidats. La sessió serà online per  Zoom.

Si hi esteu interessats, si us plau inscriviu-vos en el següent formulari.

Enviarem l’enllaç el mateix dia.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top